RomanaEnglish
 
 
CAMPAIGN
  
 
 

CIMM

Quick Links

Make a Donation
OIM A ORGANIZAT UN EVENIMENT DE NETWORKING PENTRU STUDENȚII MOLDOVENI REVENIȚI DE PESTE HOTARE

În data de 11 martie 2016, OIM a organizat un eveniment de networking pentru beneficiarii „Programului pentru promovarea revenirii de peste hotare și facilitarea reintegrării în țara de baștină a tinerilor moldoveni cu studii în străinătate” în scopul de a consolida legăturile dintre tinerii absolvenți ai universităților de peste hotare reveniți în Moldova.

 
OIM ajută femeile migrante să se consolidează pentru un viitor mai bun

La 28 martie 2016, a avut loc Forumul Public: “Parteneriat pentru o Moldovă Incluzivă și Prosperă - Femeile Contează!” ediția a III-a. Evenimentul a fost organizat de Grupul Consultativ al Societatii Civile (GCSC) și Platforma Femeilor Deputate.

 
SIMP II Buletin informational

OIM, misiunea în Moldova vă invită să citiți cea mai nouă ediție a buletinului informațional al proiectului SIMP II, care este finanțat de UE și implementat de OIM.

 
STRATEGIA NAȚIONALĂ PENTRU DIASPORĂ APROBATĂ DE GUVERNUL RM

La 24 februarie 2016, Guvernul  a aprobat Strategia națională „Diaspora-2025”. Conținutul strategiei a fost prezentat executivului de către Șeful Biroului pentru relații cu diaspora, dl Valeriu Turea.

 
OIM ÎN PARTENERIAT CU BRD A LANSAT UN NOU PROGRAM DESTINAT DIASPOREI

Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea din Moldova a lansat astăzi în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora un nou program destinat disporei care este intitulat DIASPORA ENGAGEMENT HUB. Programul este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării”, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

 
ZIUA INTERNATIONAL A MIGRANTULUI

Lasă-ți lumina sufletului să ardă De către William Lacy Swing, director general al OIM

 
EXTINDEREA PROGRAMULUI PENTRU PROMOVAREA REVENIRII DE PESTE HOTARE ȘI FACILITAREA REINTEGRĂRII ÎN ȚARA DE BAȘTINĂ A TINERILOR MOLDOVENI CU STUDII ÎN STRĂINĂTATE

CHIȘINĂU, 08 decembrie 2015 – Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Republica Moldova (OIM) anunță extinderea  concursului de susținere a revenirii în țara de baștină a 25 de absolvenți moldoveni ai instituțiilor de învățământ superior din străinătate în vederea angajării, obținerii unui stagiu de practică sau voluntariat în țara de baștină și facilitarea schimbului de experiență și implementarea abilităților obținute peste hotare în instituțiile public sau private din Republica Moldova.

 

Termenul limită de depunere a dosarului: 15 martie 2016.

 

Toate detaliile despre program le găsiți aici.

 

Formularul de aplicare este disponibil aici.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 18
Galeria foto
 

See More photos in Media Center

Evaluarea sănătăţii

SUA
Canada
Australia
Noua Zeelandă
Marea Britanie

 

 

Transport asistat

 

Upcoming Events

IOM International - RSS Feeds